120 de voluntari, în frunte cu primarul, într-o amplă acțiune de ecologizare la Răcari

Publicitate

.

Acțiune de ecologizare la Răcari sub titlul sugestiv ”Adoptă un km”!

120 de voluntari, profesori, polițiști, angajați ai administrației locale, în frunte cu primarul Marius Caravețeanu, s-au ”înarmat” cu mănuși și saci și au pornit într-o nouă acțiune de curățenie, de data asta zona pădurii din Stănești (Ioneasca) și pe malul Colentinei până la Colacu.

Totul în cadrul proiectului de ecologizare ce poartă numele generic ”Adoptă 5 km”, proiect ce se desfășoară la Răcari de 14 ani.

Toţi cei 120 de voluntari şi-au unit forţele și au curățat spațiile verzi din zonele mai sus amintite, reușind să strângă aproximativ 300 de saci de gunoi. Activitatea a fost finalizată printr-un picnic în zona pădurii din Ghimpați (la fântâna lu’ Albei), participanţii fiind mulţumiţi de reuşita proiectului.

”Simpla participare în activitatea acestui proiect reprezintă o decizie de acceptare și îmbrăţişare a unei cauze care contează cu adevărat: o natură mai curată și un aer mai bun de respirat. Mulțumim celor care au participat ca voluntari și s-au implicat activ în această campanie. Sperăm că cei care au aruncat gunoaie la întâmplare își vor schimba obiceiul”, a declarat edilul orașului Răcari.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!