11 medici și un farmacist se alătură echipei medicale de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Ce specializări au

Publicitate

Eveniment unic în sistemul sanitar dâmbovițean, angajări fără precedent și binevenite la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște!

Medici tineri, cu o medie de vârstă de 37 de ani, s-au alăturat echipei existente de specialiști de la SJU, în beneficiul pacienților dâmbovițeni!

După ce au fost scoase la concurs posturi de către Consiliul Județean Dâmbovița, în subordinea căruia se află SJU, s-au angajat 10 medici specialiști, un medic primar și un farmacist.

”Consemnăm, astăzi, o adevărată performanță la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, iar îmbucurător este și faptul că media de vârstă a acestora este de 37 de ani.

Pot spune că este pentru prima dată în ultimii ani când Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște angajează un număr atât de mare de medici specialiști.

Vreau să le mulțumesc că au ales să vină la Târgoviște și vreau să-i asigur că vom fi alături de Spitalul Județean de Urgență.

Spuneam încă de la începutul mandatului că investițiile în sănătate, precum și atragerea de medici tineri în județul Dâmbovița sunt foarte importante pentru mine. Precizez că 6 dintre medici au venit din București, Cluj și Brașov.

Acest lucru spune foarte multe despre Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, dar și despre condițiile pe care județul nostru le oferă celor care aleg să muncească aici”, a declarat astăzi președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Cei 11 medici au următoarele specializări:  doi medici infecționiști, un medic medicină internă, doi cardiologi, un medic specialist igienă, un medic specialist anatomo-patolog, un gastroenterolog,, un dermatolog, un ginecolog, un cardiolog (aceștia doi fiind o tânără familie), un pediatru. Lor li se adaugă un farmacist.

SJU a scos la concurs 33 de posturi, s-au ocupat 12. Continuă republicarea posturilor neocupate, pentru că spitalul are deficit pe neurologie, medicină de urgență, radiologie și terapia intensivă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!