100 de ani de Flacăra Moreni! Consiliul Județean Dâmbovița va sprijini echipa de fotbal și va înființa o asociație sportivă

Publicitate

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții galeriei echipei Flacăra Moreni!

Astăzi, Corneliu Ștefan a anunțat proiectul înființării unei asociații sportive, alături de municipalitatea morenară, care va avea misiunea de a reprezenta cu succes fotbalul dâmbovițean.

Inițiativa de a revitaliza Clubul Sportiv Municipal Flacăra Moreni, înființat în anul 1922 și aflat acum printre cele mai vechi cluburi de fotbal din România, va aduce bucurie multor dâmbovițeni care au trăit momentele de glorie ale echipei-fanion din județul nostru.

”100 de ani de Flacăra Moreni! O echipă cu o astfel de istorie și cu asemenea suporteri merită toată susținerea noastră. Le-am făcut o promisiune oamenilor din Moreni și mă țin de cuvânt!

Astăzi, alături de primarul muncipiului Moreni, Constantin Dinu, am făcut primii pași pentru ca instituția Consiliului Județean Dâmbovița să sprijine echipa locală de fotbal, dar și pentru a dezvolta sportul de masă în toată zona Moreniului.

Sportul dâmbovițean poate produce valori în continuare! Tocmai de aceea, vreau să oferim tuturor tinerilor posibilitatea să exceleze în cât mai mai multe ramuri sportive”, a transmis președintele CJD.

La întâlnirea cu reprezentanții clubului au mai participat: Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, Claudiu Mănescu, șef serviciu în cadrul Serviciului Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale, consilieri locali și județeni.

Tot astăzi la Moreni, președintele CJD a dat asigurări că va susține investițiile ce trebuie realizate pentru ca activitatea echipei de fotbal din Moreni să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru a crea premisele revenirii în clasamentul celor mai bune echipe din țară.

Vă reamintim că, în perioada 1988-1989, Flacăra Moreni se afla în Liga 1, iar în prezent ea se află în Liga 3.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!