1 Decembrie la Dâmbovița Mall Târgoviște. Spectacole de dansuri populare, teatru și ateliere de creație

Publicitate

1 Decembrie la Dâmbovița Mall! Timp de 3 ore, vineri, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Dâmbovița Mall devine “O destinație pentru toți românii” cu o după-amiază plină de activități și spectacole dedicate.

Începând cu ora 16, pentru oricine dorește, cu acces liber, dar în limita locurilor disponibile, puteți urmări un spectacol de dansuri populare interpretate de ansamblurile de copii Mugurașii de Chindie, Îngeri între Îngeri și Florile Chindiei, care vor aduce pe scenă spiritul și bucuria tradițiilor.

Apoi, de la 16:30, are loc atelierul de creație unde cei mici vor avea ocazia să-și exprime mândria națională prin confecționarea propriilor brățări tricolore și explorarea hărții României.

Dâmbovița Mall mai are o surpriză: spectacolul de teatru “Peripețiile lui Păcală”, o reprezentație plină de umor și învățăminte pentru întreaga familie.

„Sărbătorește cu noi diversitatea și frumusețea culturii românești. Te așteptăm să-ți arătăm că tradiția și distracția merg mână în mână!”, spun reprezentanții mall-ului târgoviștean.

Atenție: La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!