1 700 000 de măști de protecție au fost donate pentru școlile din Pucioasa

Publicitate

Veste excelentă pentru elevii și profesorii din Pucioasa! Toate instituțiile de învățământ de pe raza orașului vor dispune de măști suficiente la debutul în noul an școlar.

Un astfel de lucru a fost posibil datorită a doi oameni cu suflet mare: Christian Bulai și Cosmin Zanfir. Ambii, pucioseni la origini, au reușit să obțină o donație de 1 700 000 de măști pentru ca toate școlile din Pucioasa să nu ducă lipsa unui astfel de accesoriu în momentul când elevii vor începe cursurile.

“De multe ori am fost criticat pentru tonul meu și pentru modul apăsat în care spun ceea ce simt, ceea ce cred!

De multe ori mi s-a spus că strigătul meu este în zadar!

Astăzi am o satisfacție incredibilă pentru că eforturile mele, să le spunem neconvenționale, mai dau și roade!!!

Iar acest lucru se întâmplă datorită unor oameni simpli, oameni minunați, care au fost atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor!

În urma mesajelor din ultima săptămână în care arătam situația dezastruoasă în care ne aflăm din punct de vedere al siguranței copiiilor și cadrelor didactice, în condițiile în care noul an școlar bate la ușă, am primit un sprijin imens, atunci când ne pierdusem orice speranță!

Pentru că ne urmăresc, pentru că iubesc orașul în care s-au născut și pentru că le pasă, doi cetățeni, doi oameni extraordinari, din generații diferite, dar la fel de implicați au luat atitudine imediat, bucuroși să ajute localitatea de care sunt legați pentru totdeauna!!!

M-au contactat acum câteva zile, am avut dialoguri scurte și foarte aplicate, care s-au finalizat cu o viteză incredibilă, astăzi după amiază primind cu maxima uimire pentru promptitudine, dar și cu imensă bucurie un transport cu 1.700.000 de măști de protecție, cu o valoare totală de aproximativ 2,5 milioane lei, împărțite pe mai multe categorii de vârstă!!!

Destinația măștilor este foarte clară, ele vor fi in exclusivitate folosite în procesul educațional, unde cei peste 3000 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au asigurate măștile de protecție pentru mai bine de un an de zile!!!

Un gest imens, făcut de niște persoane cu un suflet uriaș!

Nu îmi rămâne decât să le mulțumesc în numele dumneavoastră lui Eusebiu Christian Bulai, unul din copiii frumoși ai orașului Pucioasa, absolvent al Școlii nr. 1 <<Mihai Viteazul>> și al Colegiului Național <<Nicolae Titulescu>>, în prezent student în anul trei la UMF Carol Davila, cel care a sesizat prompt nevoia noastră și în egală măsură unui alt inimos al orașului, puțin mai în etate, domnul Cosmin Zanfir, absolvent al Școlii nr. 3 și al Colegiului Național <<Nicolae Titulescu>>, dânsul fiind cel care a reușit să găsească soluția imediată la această nevoie, cu sprijinul companiei pe care o conduce, Wonder Foods!

Mulțumiri adresez și Asociației Poduri peste podurile, fără de care acest sprijin ar fi sosit puțin mai greu!!!

Respectele mele, tuturor!

Iar nouă nu ne rămâne decât să luptăm în continuare pentru liniștea și siguranța copiilor noștri! Dar parcă o facem cu mai multă speranță, cu mai mult entuziasm!!!

MULȚUMIM!”, a transmis Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa pe Facebook.

Această donație a venit după ce primarul orașului a susținut în ultimele zile că Primăria Pucioasa nu-și permite să achite toate cele necesare pentru debutul în noul an școlar. Constantin Ana a precizat că fără sprijin din partea Guvernului, toate acestea imposibile, iar costurile pentru orașul Pucioasa s-ar ridica undeva la 10 000 de lei pe zi, deoarece școlile din oraș gâzduiesc aproximativ 2500 de elevi și profesori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!