Ziua internațională a prieteniei, alături de copii speciali la Târgoviște

Publicitate

Centrul de zi pentru copii cu dizabilități din cadrul Direcției de Asistență Socială Dâmbovița, alături de ARTelier vor marca Ziua Internațională a Prieteniei printr-un program special. Cu gândul la noii prieteni care li se vor alătura la acest eveniment, organizatorii propun activități de creație și recreative alături de copiii speciali din cadrul Centrului de zi.

Activitatea va începe pe 30 iulie, la ora 12.30, la sediul Centrului de zi, str. Ion Ghica nr.2, iar pentru înscrieri și detalii puteți suna la 0726.136.983.

Ce trebuie să faci la activitate: să devii prietenul copiilor, fie și pentru o zi; să lucrezi/pictezi alături de ei și să îi ajuți să își confecționeze o amintire creativă, să le oferi zâmbete și îmbrățișări.

Ziua internațională a prieteniei, marcată în fiecare an la 30 iulie, a fost adoptată oficial de ONU în 2011, în ideea de a transmite mesajul că prietenia între popoare, țări, culturi și indivizi poate inspira eforturile de pace și poate construi punți de legătură între comunități. Conceptul de prietenie este extins astfel dincolo de relațiile individuale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!