Zi neagră pe şoselele din Dâmboviţa

Publicitate

La data de 7 iulie, în Dâmbovița s-au înregistrat trei accidente de circulație, din care unul grav, soldat cu decesul unei persoane. Accidentele rutiere ușoare au avut consecință vătămarea corporală ușoară a două persoane, niciuna dintre acestea nu a rămas internată.

Evenimentele rutiere s-au produs pe raza localităților Corbii Mari, Doicești și Dragodana.

Exemple:

Un pieton, aflat în stare de ebrietate, în timp ce se deplasa pe raza localității Doicești, s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț fluvial betonat. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă leziunile suferite nu au necesitat internarea ei.

Pe raza localității Dragodana, un conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere unui biciclist, accidentându-l ușor.

Din primele date, un pieton, angajat neregulamentar în traversarea unei străzi din localitatea Corbii Mari, în fugă și fără să se asigure, a fost accidentat mortal de un autoturism condus de un bărbat din localitate.

De asemenea, în cursul nopții de 7 spre 8 iulie a.c., Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier pe o stradă din localitate.

O echipă de cercetare din cadrul Biroului Rutier s-a deplasat la fața locului, iar din primele verificări au rezultat următoarele:

Un tânăr, care se deplasa la volanul unui autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, pe sensul de mers Spitalul Județean Târgoviște către Sala Sporturilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat pe partea carosabilă, pe direcția sa de mers. Din impact, autoturismul staționat a fost proiectat într-un stâlp de electricitate. De asemenea, autoturismul condus de acel tânăr a fost proiectat pe sensul opus de mers, izbindu-se de un alt autovehicul staționat. Tânărul a părăsit locul accidentului rutier, fără încuviințarea poliției. Polițiștii au identificat doi târgovișteni, pasageri în autoturism, unul dintre aceștia a fost condus la spital pentru investigații medicale, fiind rănit ușor, fără a rămâne internat. Totodată, polițiștii au identificat tânărul bănuit de producerea accidentului de circulație. De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. sxÎn prezent, se desfășoară activități în vederea depistării tânărului și tragerii la răspundere penală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!