Zestre bogată de medalii! Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au urcat de 15 ori pe podiumul de premiere la Hayashi Open Cup

Publicitate

Ionuț Parghel
Zestre bogată de medalii obținută de karateka Clubului Sportiv Târgoviște la Hayashi Open Cup, o competiție de interstiluri, desfășurată în sala de sport a Liceului cu program sportiv “Iolanda Balas” din Buzău, la sfârșitul săptămânii trecute.

Evoluțiile bune înregistrate de sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au făcut din aceștia să urce de numai puțin de 15 ori pe podiumul de premiere. Karateka Clubului Sportiv care au cucerit aurul au fost Octavian Pomârleanu și Alecsia Preda. Ambii sportivi au reușit să intre în posesia a câte două medalii de aur. Octavian  a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la seniori, în probele de kata și kobudo, iar Alecsia la copii 10-11 ani, în probele de kata și kumite -cat. 45 kg. Dintre karateka Clubului Sportiv care au intrat în posesia medaliilor de argint au fost cadetul Adrian Drăguș (kata și kumite – 70 kg) și minicadeții Alexandru Munteanu (kata – 12 ani și kumite +55 kg) și Nicolas Costescu (kata și kumite – 50 kg). De asemenea, pe ultimul loc al podiumului au urcat Timeea Moraru (kumite cadeți open), Nicolas Costescu (kobudo minicadeți), Alexandru Munteanu (kobudo minicadeți) și Ștefania Huiu (kumite 40 kg și kata minicadeți). Delegația CS-ului pentru Hayashi Open Cup a cuprins opt karateka. Scopul competiției a fost verificarea sportivilor în perspectiva competițiilor oficiale de stil și interstil ce vor avea loc în luna noiembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!