Zeci de şoferi români de TIR au privit nepăsători cum arde un camion. “Să vă fie ruşine, colegilor români. V-am făcut semn”

Publicitate

Ştefan Khalil
Un șofer român de TIR s-a luptat cu flăcările pe o autostradă din Italia. În acele momente, mai mulți șoferi români au trecut nepăsători pe lângă el, stârnind furia unui alt român, singurul care i-a sărit în ajutor ,,Să va fie rușine’’!, a fost mesajul transmis de acesta într-un filmuleț postat pe Facebook.

Șoferul român a trebuit să decupleze rapid capul tractor, pe o autostradặ din Italia, după ce i-a explodat la semiremorcă un cauciuc, după care prelata i-a luat foc. Doar un singur coleg român a oprit să-l ajute. Incendiul a fost stins în cele din urmă la sosirea pompierilor.
Cei doi au dus lupte grele cu flăcările. Zeci de șoferi români au trecut pe lângă ei, dar niciunul nu a oprit să-i ajute. “O remorcă a unui coleg român a luat foc şi să vă fie ruşine colegi români, că aţi trecut cu zecile, cu sutele pe lângă foc, v-am făcut semn să opriţi. Dacă mai erau două-trei stingătoare, stingeam focul. Dar aţi trecut şi aţi claxonat! Colegi români sunteţi! Să vă fie ruşine colegilor români, dacă mai opreaţi trei-patru şi mai aveam trei-patru stingătoare, o stingeam, nu se ajungea aici”, a comentat şoferul incidentul, revoltat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!