Zeci de localităţi din Dâmboviţa, fără apă pe 25 și 26 martie. Vezi de ce și care sunt acestea

Publicitate

Mai multe localități din Dâmbovița vor avea furnizarea apei sistată în zilele de 25 și 26 martie. În dată de 25 martie, localitățile Tătărani, Priboiu și Caprioru din comuna Tătărani nu vor avea apă între orele 8:00 – 22:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de înmagazinare, iar între orele 8.00-18.00, nici localnicii din satul Gheboieni, comuna Tătărani.

Aceeași operațiune, de igienizare a rezervoarelor, va avea loc și la Puntea de Greci, Petrești și Coada Izvorului din comuna Petrești, tot în data de 25 martie, între orele 06:00 – 20:00.

Luni, 25 martie, va fi oprită apă și la Cândești Deal, Dragodănești și Sturzeni din comuna Cândești, între orele 08:00 – 20:00, tot pentru igienizarea periodică a rezervorului de înmagazinare a apei, iar între orele 6.00-20.00 va fi aplicată aceeași procedură rezervorului care deservește comuna Șelaru, așa că nici aici locuitorii nu vor avea apă în acest interval orar.

Pe 26 martie, locuitorii din Aninoasa și Doicești nu vor avea apă între orele 9.00 și 15.00 pentru că aici se vor desfășura lucrări de modernizare a stației de repompare. În aceeași zi, 26 martie, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă, Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița va sista furnizarea timp de 12 ore (8.00-20.00) în comunele Cobia și Dragomirești (satul Ungureni), Ulmi (satele Udrești, Colanu, Viișoara și Dumbrava).

Tot pe 26 martie, în intervalul orar 6.00-20.00 va fi igienizat rezervorul de apă de la Stația Pătroaia Deal, așa că locuitorii din Pătroaia Deal, Pătroaia Vale, Potlogeni Vale și Voia din comuna Crângurile nu vor avea apă la robinete în acest timp. De asemenea, în același interval orar (6.00-20.00) va fi sistată furnizarea apei potabile și în localitățile: Ionești, Gherghești, Potlogeni Deal și Greci din comuna Petrești, tot pentru igienizarea periodică a rezervorului de aici.

Locuitorii sunt rugați să creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apă potabilă și se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!