Young Boys Târgoviște luptă pentru calificarea în sferturile tuneului final al Campionatului Național de Minifotbal. Daniel Bălașa: “Vizăm doar victoria”

Publicitate

Ionuț Parghel
Young Boys Târgoviște se prezintă bine în faza finală a Campionatului Național de Minifotbal, găzduită de orașul Alba Iulia, în perioada 6-8 iunie. Formația manageriată de Daniel Bălașa păstrează șanse mari de calificare în sferturi la turneul final, după ce în prima zi de întreceri a înregistrat două victorii și o înfrângere în cadrul grupei B.

După ce a pornit cu stângul întrecerea finală, 2-5 cu Dream Team Târgu Jiu, Young Boys și-a revenit rapid, iar în următoarele două meciuri a obținut victorii pe linie: 4-2 dld cu Autovip Șimleul Silvaniei și 1-0 cu Festiv Bucium Piatra Neamț. Astăzi, de la ora 10.00, în ultimul joc din grupă, trupa antrenată de Florin Anton va da peste MAV Timișoara, în care obiectivul dâmbovițenilor va fi de la bun început victoria, pentru urcarea în sferturile turneului. “Vizăm doar victoria cu Timișoara. Ne dorim un succes pentru a ne califica în sferturi. Aceasta e ținta noastră la acest turneu final. În mare parte ne-a îndeplinit obiectivele în acest sezon obținând cupa și campionatul la nivel județean, iar după disputarea jocurilor din cadrul turneului regional am reușit calificarea la turneul final al Campionatului Național. În primul an de existență am ajuns în primele 20 de echipe din țară și avem șanse mari să urcăm chiar în primele opt. Băieții sunt încrezători că pot urca în sferturi după meciul cu Timișoara”, ne-a declarat Bălașa. Lotul lui Young Boys, antrenat de Florin Anton, cuprinde 11 jucători pentru turneul final de la Alba Iulia: Tică Chivulesu – portar, Marius Zidăroiu, Sorin Pahonțu, Marius Penescu, Dragoș Cernea, George Rusu, Dragoș Pătru, Adrian Nedelea, Florin Anton, Daniel Bălașa și Cătălin Șerban – jucători de câmp. De asemenea, pe lângă Young Boys, o altă echipă dâmbovițeană prezentă la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal este și TIV Târgoviște. Aflată în grupa C, TIV are și ea șansele ei la calificarea în sferturi, dacă în meciurile de astăzi cu Extratereștrii Bistrița și AS Luciano Arad obțin rezultate pozitive. Ieri, în primele jocuri din cadrul grupei TIV a fost învinsă de Borussia Hermannstadt (3-0), dar în schimb a obținut toate punctele cu FC Premier Arad (3-0).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!