Vremea în următoarele două săptămâni în Dâmbovița. Cât de frig va fi și când sunt așteptate primele ninsori

Publicitate

Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. În zona județului Dâmbovița, până în jurul datei de 6 decembrie, vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea, cu temperaturi minime de -5…0 grade, în timp ce maximele se vor încadra între 2 și 6 grade.

Iarna mai lasă puțin din ”fața rea” în perioada 7-10 decembrie, când încălzirea treptată a vremii va determina valori diurne de 8…11 grade și nocturne de 2…5 grade. Ulterior, temperatura va avea variații de la o zi la alta, iar estimările prognostice indică situarea acestora peste cele climatologic specifice în a doua decadă a lunii decembrie.

La munte, la începutul intervalului, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, local vor fi ploi, lapoviță și trecător ninsori slabe cantitativ, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou după data de 10 decembrie. După această dată, maximele se vor încadra între 2 și 6 grade, iar minimele între -5 și -1 grad, în medie. Și aici va ninge la începutul intervalului, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi din nou în creștere începând din 10 decembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!