Voleibalistele de la CSM Târgoviște au sărbătorit 8 Martie printr-o victorie! Succes lejer la Lugoj

Publicitate

Ionuț Parghel
După-amiaza de 8 Martie a fost perfectă pentru echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Voleibalistele dâmbovițene s-au mobilizat la maximum de Ziua Internațională a Femeii și-au obținut o victorie la pas în deplasarea de la Lugoj. În disputa cu echipa din localitate, sportivele antrenate de Luka Valerijan s-au impus cu scorul de 3-0, la capătul a doar 64 minute de joc!

Într-o dispută controlată cap-coadă de târgoviștence, Sara Klisura și Jelena Alajbeg au făcut spectacol în sala “I.K. Ghermănescu”. Prima jucătoare a realizat împotriva un total de 17 puncte, iar a doua jucătoare 15. După succesul cu bănățencele CSM Târgoviște și-a consolidat locul 3 în ierarhia Diviziei A1, unde duce o luptă aprigă cu Știința Bacău pentru cucerirea medaliilor de bronz la finalul stagiunii. În urma victoriei cu Lugoj, Târgoviștea a ajuns la borna 30 de puncte, cu șase mai mult decât Știința, ocupanta locului 4. Pe de altă parte, jocul cu Lugoj a reprezentat pentru CSM Târgoviște și un antrenament util înaintea dificilei confruntări de marți (ora 19.00) cu CS Volei Alba Blaj, ce reprezintă o restanță din etapa a 13-a.  În ultimul joc din cadrul sezonului regular, CSM Târgoviște va da piept, acasă, cu Dinamo București.

CSM Lugoj – CSM Târgoviște  0-3 (18-25, 12-25, 14-25)

CSM Lugoj: A. Petra 5 p, D. Balintoni 1, I. Cauc 2, G. Popa 1, N. Kocic 8, E. Babic 3, I. Dinic 3, N. Jakic 4, R. Roman 4.

CSM Târgoviște: S. Klisura 17, D. Djuric 9, D. Calotă 4, A. Trică 5, T. Sredic 11, J. Alagbeg 15.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!