Volei | Victoria care înclină spre locul 3! Succes dramatic pentru CSM Târgoviște la Bacău. Milagros Collar a fost imperială în acest duel infernal

0
Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a lăsat aseară impresia că a trecut peste eliminarea din Challenge Cup și peste eșecurile cu marile puteri ale campionatului. La capătul unui meci de infarct, sportivele antrenate de Guillermo Naranjo au învins, într-o deplasare de poveste, pe Știința Bacău, cu scorul de 3-2. Succesul bifat în orașul lui Bacovia a fost unul extrem de important pentru târgoviștence, fiind obținut împotriva unei formații cu care CSM-ul se va lupta până la finalul campionatului pentru ocuparea locului al treilea.

De primele două poziții nu mai putem vorbi, atâta timp cât sunt acontate de CSM București și CS Volei Alba Blaj, formații ce au trecut de trupa lui Naranjo chiar la Târgoviște. Într-o dispută în care victoria era obligatorie pentru echipa dâmbovițeană, Milagros Collar et comp. și-au îndeplinit cu bine misiunea. Așadar, prin succesul de la Bacău, care a fost obținut în setul decisiv, CSM și-a consolidat într-o măsură locul al treilea, dar în același timp s-a depărtat la două puncte de formația antrenată de Florin Grapă. Mai mult de atât, prin această victorie, CSM –ul pare să-și fi luat și revanșa în fața Bacăului în urma eșecului suferit în tur pe teren propriu. Pe de altă parte, căpitanul Târgoviștei, Milagros Collar, a fost imperial în acest meci, contabilizând numai puțin de 35 de puncte! După acest joc interzis cardiacilor, miercuri, urmează pentru CSM o nouă dispută de “foc” cu Agroland Timișoara, ocupanta locului 4 din campionat.

Știința Bacău – CSM Târgoviște 2-3 (26-24, 13-25, 25-23, 18-25, 13-15)

CSM Târgoviște: M. Collar (35 p), A. Trică (18), A. Otasevic (15), L. Sousa-Ziegler (10), V. Hroncekova (8), R. Marciu (5), E. Fairs (3), D. Calotă (2), A. Roșca (1), L. Durr, D. Smith. Antrenor: Guillermo Naranjo.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele