VOLEI | Valoarea adversarului a făcut diferența! CSM Târgoviște a cedat în fața liderului CSM București

Publicitate

Ionuț Parghel

CSM Târgoviște a încheiat printr-o înfrângere primul meci din acest an în campionat. “Pumele” antrenate de Guillermo Naranjo nu au putut rezista în fața “taifunului” numit CSM București. În fața liderului din Divizia A1, pe teren propriu, târgoviștencele au cedat cu 1-3. Chiar dacă dâmbovițencele și-au dorit enorm de mult un rezultat pozitiv cu sportivele pregătite de turcul Ferhat Arkbaș, diferența de valoare s-a văzut încă din primul set.

După un start bun de joc, în care au condus adversarul, târgoviștencele nu au putut ține ritmul și astfel, la finalul primei manșe au cedat cu 22-25, la capătul a 26 de minute de joc. În setul al doilea s-a remarcat din plin tresărirea de orgoliu a dâmbovițencelor. Acestea s-au concentrat mai mult la fileu și eliminând din greșeli s-au impus cu 25-23. Adevarata valoare a CSM-ului din București s-a văzut în următoarele două manșe când a dispus de târgoviștence cu 25-19 și 25-23. Rămâne de apreciat că în această dipsută, CSM Târgoviște a oferit cel mai bun marcator l meciului, Erin Fairs, cu 21 de puncte realizate. Prin succesul din Sala Sporturilor din Târgoviște, CSM București și-a luat revanșa după ce în turul campionatului Maila Collar et comp s-au impus în capitală un dramatic cu 3-2. Pentru CSM Târgoviște, mâine, de la ora 18.00, tot acasă, urmează returul cu CSM Lugoj, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. În meciul tur, Târgoviștea s-a impus cu un categoric 3-0 în deplasare.

CSM Târgoviște – CSM București   1-3 (22-25, 25-23, 19-25, 23-25)

Târgoviște: L. Sousa – Ziegler (10 p), L. Durr, V. Hroncekova (7), D. Smith (21), E. Fairs (21), A. Otasevic (10), M. Collar (16). Antrenor: Guillermo Naranjo.

București: I. Baciu (20), J. Brakocevic (20), N. Koolhaas (2), T. Markevich (14), N. Hashimoto (3), I. Trushkina (11). Antrenor: Ferhat Arkbaș.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!