Volei. Sezon regulat încheiat în forță de CSM Târgoviște

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a încheiat în forță sezonul regulat: cu patru victorii consecutive, dar și cu o clasare pe locul 3. În ultimul joc al stagiunii regulate, formația dâmbovițeană a trecut de Dinamo București, pe teren propriu, cu 3-1.

Într-o dispută în care adversarul nu a pus prea multe probleme, CSM și-a asigurat toate cele trei puncte. În disputa cu Dinamo, trupa lui Valerijan Luka a pierdut primul set (25-27), după care Diana Calotă et comp. au apăsat la maximum pedala de accelerație și au câștigat la pas următoarele trei seturi, demonstrând forma foarte bună pe care o traversează. Cele mai eficiente marcatoare ale jocului au fost Sara Klisura (CSM Târgoviște) și Ariana Pârv (Dinamo București), jucătoare ce și-au trecut în cont câte 19 puncte realizate. Succesul cu Dinamo a întărit și mai mult poziția din clasament a CSM-ului, în lupta cu Știința Bacău (ocupanta locului 4) pentru cucerirea medaliilor de bronz la finalul campionatului. Târgoviștencele vor începe meciurile din faza a doua a întrecerii la sfârșitul săptămânii viitoare.

CSM Târgoviște – Dinamo București    3-1 (25-27, 25-20, 25-13, 25-17)

Marcatoare

CSM: S. Klisura 19 p, G. Balae 3, D. Djuric 10, A. Lakovic 4, D. Calotă 6, A. Trică 7, T. Sredic 12, J. Alajbeg 14, L. Ciocian 1.

Dinamo: S. Miclea-Grigoruță 3, R. Iancu 11, I. Radu 6, A. Artin 2, A. Matei 12, A. Pârv 19, D. Ariton 12.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!