Volei feminin. CSM Târgoviște a câștigat cu emoții în ultima etapă a turului de campionat

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a încheiat cu victorie ultimul joc din turul campionatului.

Pe teren străin, sportivele antrenate de Dragan Nesic s-au impus, la limită, cu 3-2 în fața lui FC Argeș, ocupanta locului 9 din Divizia A1. Dâmbovițencele au tras din greu la Pitești până au atins succesul.

După gazdele au condus cu 1-0 la seturi, târgoviștencele au revenit în manșa a doua și au restabilit egalitatea la unu. În setul al treilea formația argeșeană a ieșit victorioasă, așa cum a făcut-o CSM-ul în manșa a patra. În schimb, în decisiv, dâmbovițencele și-au arătat superioritatea și au câștigat setul cu 15-6.

În disputa din această după-amiază, principala marcatoare a fost Yusleyni Herrera, de la CSM, cu 38 de puncte contabilizate.

În urma succesului cu FC Argeș, Târgoviștea a ajuns la borna de 22 de puncte acumulate, la capătul a zece meciuri disputate. În prima rundă din retur, pe 11 ianuarie, CSM va înfrunta pe CS Medgidia.

De asemenea, săptămâna viitoare, Târgoviștea va susține meciul retur cu Fatum Nyiregyhaza, din 16-imile CEV Cup. În partida tur, susținută acasă, CSM s-a înclinat cu 2-3.

 

FC Argeș – CSM Târgoviște   2-3 (25-22, 21-25, 25-14, 14-25, 6-15)

Marcatoare

FC Argeș: K. Jovanovic 10 p, C. Briana 1, R. Postea 5, S. Motroc 17, E. Milivojevic 1, E. Selimovic 12, B. Karmen 14, A. Lakovic 10.

CSM: H. Yusleyni 38, R. Buterez 1, S. Muller 3, G. Bălae, I. Van de Vyver 3, D. Calotă 2, A. Trică 5, T. Sredic 3, A. Starcevic 12, I. Prokopic 14.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!