Volei. CSM Târgoviște, la primul examen internațional din acest sezon. Dragan Nesic: “Vom muri pe teren pentru a câștiga meciul cu Fatum”

Publicitate

Ionuț Parghel

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște este gata pentru primul meci internațional din acest sezon. Mâine seară, de la ora 18.00, pe teren propriu (Sala Sporturilor), formația dâmbovițeană va înfrunta pe Fatum Nyiregyhaza, din Ungaria, în CEV Cup, în prima manșă a 16-imilor de finală.

Meciul cu maghiarele va fi unul important, dar în același timp unul foarte greu pentru târgoviștence. După ce a urmărit și analizat destul de mult adversarul, staff-ul tehnic al echipei dâmbovițene a lăsat de înțeles că CSM va face tot ce-i va sta în putință pentru a câștiga jocul.

“Ne așteaptă un joc dificil. Vom întâlni o echipă valoroasă , ce joacă un volei de calitate. Pentru noi este foarte importantă victoria. Obiectivul meu și al grupului de jucătoare este victoria în meciul cu Fatum. Ne dorim calificarea în turul următor. Vom murim pe teren pentru a câștiga meciul”, a transmis Dragan Nesic, antrenorul CSM-ului, într-o conferință de presă premergătoare jocului cu Fatum Nyiregyhaza.

Cristian Savu: “Echipa noastră va face tot ce îi va sta în putință pentru a câștiga

Adversarul CSM-ului din 16-imile CEV Cup este un echipă redutabilă în campionatul Ungariei de volei feminin. Fatum este neînvinsă în stagiunea actuală și ocupă primul loc în Grupa A, aflându-se la egalitate de puncte cu MCM Kaposvari.

Cum adversarul se afișează ca fiind unul tare, oficialii clubului târgoviștean au considerat că CSM are parte de un meci dificil, dar pe care trebuie să-l depășească cu brio. “Ne așteaptă un meci extraordinar de greu. Vom juca împotria unui adversar foarte bun din prima ligă de volei feminin din Ungaria. Sunt convins că adversarul o să vină la Târgoviște pentru a arăta tot ce are mai bun. Dar, totodată, sunt convins că echipa noastră va face tot ce îi va sta în putință pentru a obține victoria. Ne dorim victoria pentru a ne califica în optimi. Jucătoarele noastre sunt extrem de motivate pentru a face un meci mare”, a precizat Cristian Savu, președintele lui CSM Târgoviște, în cadrul aceleeași conferințe.

Organizatorii meciului sunt încrezători că spectatorii care vor ajunge la meci să susțină neîncetat sportivele antrenate de Dragan Nesic, iar tribunele Sălii Sporturilor să fie pline la confruntarea cu formația maghiară.

După jocul cu Fatum, pentru târgoviștence, la sfârșitul săptămânii, va urma duelul cu CS Volei Alba Blaj, programat în Divizia A1 de volei feminin.

Sursă foto: bazarmedia.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!