Volei. CSM Târgoviște, duel istoric cu Galatasaray Istanbul în CEV Cup! “O să facem o figură frumoasă”

?
Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște este gata pentru marea confruntare cu Galatasaray Istanbul, programată în 16-imile CEV Cup. Marți după-amiază, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația dâmbovițeană susține prima manșă a duelului istoric din cadrul celei de-a doua competiții europene intercluburi. Înaintea disputei cu gruparea din Turcia, CSM are valid tot lotul de jucătoare.

Oficialii clubului sunt conștienți că jocul cu Galatasaray va fi unul infernal pentru elevele lui Valerijan Luka. “Ne așteptăm la un duel deosebit de greu. O să facem o figură frumoasă. Cu siguranță, pentru sportul dâmbovițean o să fie cel mai important meci din acest an. Invităm toți iubitorii sportului târgoviștean și dâmbovițean să ajungă în tribunele Sălii Sporturilor pentru a fi alături de fetele noastre. Un rezultat bun pentru noi în disputa cu Galatasaray ar fi victoria. Șansele la victorie sunt de 50-50. Punctul nostru forte este grupul”, s-a exprimat Cristian Savu, președintele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Mihaela Jeremic: “Noi suntem pozitive și ambițioase pentru acest meci

Meciul cu Galatasaray se afișează ca fiind unul de gală și pentru jucătoarele CSM-ului. Mihaela Jeremic și Sara Klisura își doresc ca CSM să aibă parte de un rezultat cât mai bun după prima manșă cu formația din Turcia. “Galatasaray este o echipă care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este o echipă care va veni să-și vândă scump pielea. Chiar dacă adversarul este unul redutabil, noi suntem pozitive și ambițioase pentru acest meci. Noi am muncit și muncim foarte mult să putem atinge un rezultat bun. Este o onoare să jucăm într-o cupă europeană, dar este o onoare să reprezentăm și Târgoviștea. Cu siguranță oamenii care vor veni la sală vor vedea un spectacol voleibalistic. Vor vedea pe teren fete care luptă împotriva unei echipe foarte bune. Sunt convinsă că toată lumea va fi mulțumită de jocul nostru la finalul partidei”, a declarat Mihaela Jeremic. De asemenea, Sara Klisura își dorește ca CSM să aibă cât mai mulți spectatori în tribune la meciul cu Galatasaray. “Pentru noi este un privilegiu să putem juca într-o competiție de asemenea anvergură, precum CEV Cup. Sper ca la meci să vină foarte multă lume pentru a vedea un volei de calitate. Și noi ne dorim să facem un volei de calitate, așa cum am făcut de fiecare dată, pentru ca la final toată lumea să fie mulțumită”.

Suprafața de joc a fost adusă de la Constanța

Suprafața de joc va arăta impecabil la meciul dintre CSM și Galatasaray. Reprezentații clubului târgoviștean și cei de la DJST Dâmbovița au făcut toate demersurile ca terenul să fie la startul partidei în cele mai bune condiții. Suprafața de joc a fost adusă de la Constanța. Pe de altă parte, în disputa cu Galatasaray, jucătoarele CSM-ului vor îmbrăca tricouri noi, care sunt inscripționate cu simboluri ce definesc municipiul Târgoviște: Turnul Chindiei, dar și portretul lui Vlad Țepeș. Ambele simboluri se vor remarca în partea din față, acolo unde va exista și sigla clubului, dar și siglele unor sponsori. De aseamenea, pe spatele tricoului se va evidenția un alt simbol: Dracula.  Mai mult de atât, în partida cu Galatasaray, jucătoarele CSM-ului vor fi susținute din tribune și de fotbaliștii de la FC Pucioasa. Manșa secundă a duelului dintre cele două formații va avea loc pe 4 decembrie la Istanbul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!