Volei. CSM Târgoviște a câștigat la pas duelul cu Agroland Timișoara

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a înregistrat o nouă victorie în sezonul actual al Diviziei A1. Pe teren propriu, formația antrenată de Luka Valerijan a trecut fără nici un fel de emoții de Agroland Timișoara, un adversar care la prima vedere se dovedea a fi incomod.

Având parte de o evoluție mai mult decât bună, CSM a trecut de bănățence cu 3-0, dar în același timp a lăsat impresia ca nu-și permite pași greșiți în disputele cu adversarii de mâna a doua din cadrul competiției. Într-o dispută în care a obținut victoria în doar trei seturi, principala marcatoare a Târgoviștei a fost sârboaica Tanja Sredic, cu 10 puncte realizate. În schimb, MVP-ul meciului, cu cele mai multe puncte înscrise a fost Maeva Orle (16). După trei meciuri jucate și cu șapte puncte acumulate, echipa târgovișteană arată că este dispusă să facă un sezon mare încă de la început.

CSM Târgoviște – Agroland Timișoara  3-0 (25-22, 25-17, 25-17)

CSM: S. Klisura 9p, G. Bălae 2, R. Buterez 8, M. Jeremic, D. Djuric, A. Lakovic 2, D. Calotă, A. Trică 9, T. Sredic 10, L. Ciocian 2, R. Marciu 2. Antrenor: Luka Valerijan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!