Vitezomanii din Dâmboviţa, în atenția poliției rutiere. Câte amenzi s-au dat și câte premise s-au suspendat într-o zi

Publicitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii de la Serviciul Rutier au sancționat contravențional 77 de conducători auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe drumurile dâmbovițene, iar acțiunea a vizat îndeosebi conducătorii auto care încalcă limita legală de viteză.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale, dintre care 77 pentru exces de viteză. Valoarea totală  amenzilor se ridică la 61.100 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, dintre care 12 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Poliția rutieră vă reamintește faptul că viteza, cu cele două forme, constituie una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere negative la nivelul județului Dâmbovița.

Pe parcursul lunii octombrie, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum și a celei neregulamentare, pe drumurile din județ s-au înregistrat 13 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 4 persoane, rănirea gravă a altor 9 și vătămarea corporală ușoară a altor 11.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!