Viorel Moldovan își dorește să fie selecționerul echipei naționale a României. “Abia aștept momentul acesta”

Publicitate

Ionuț Parghel

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, reprezintă un nume nou pe lista posibililor selecționeri ai echipei naționale a României după plecarea lui Cosmin Contra. Tehnicianul actual al formației dâmbovițene este agreat de oficialii FRF și mai mult de atât a mai activat în cadrul forului național de fotbal.

Fostul “tricolor” a antrenat naționala U21 a României și a fost unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu, la prima reprezentativă. Astăzi, într-o conferință de presă, Moldovan a precizat că ar vrea să fie selecționer al naționalei României.

“De dacii liberi ați auzit? Au fost niște triburi care făceau parte din dacii liberi, printre care și costobocii. Eu vin din nord, sunt costoboc. Costobocii erau considerați spaima împăratului Marcus Aurelius. Să fiu selecționer este exact ca și cum m-aș duce la luptă. Mi-aș îmbrățișa soția, copii, aș spune șaua pe cal, aș lua arma și m-aș duce la luptă! Abia aștept momentul acesta. Rămâne de văzut când va veni. Nu contează dacă sunt pe listă. Mai devreme sau mai târziu va veni momentul acela. Acum trebuie să fac treabă foarte bună la Chindia, iar echipa să joace”, a spus Viorel Moldovan.

Tehnicianul Chindiei se află alături de alte unsprezece nume pe o listă publicată de casele de pariuri să preia locul lăsat liber de Cosmin Contra. Pe această listă se află: Mirel Rădoi, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Marius Șumudică, Ladislau Boloni, Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Mircea Rednic, Victor Pițurcă, Edward Iordănescu, Viorel Moldovan și Walter Zenga.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!