Viorel Moldovan îl vrea pe Cosmin Anton la Chindia. Mijlocaşul este aproape de o revenire pe “Eugen Popescu”. Florea rămâne la Târgovişte

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște vizează în această perioadă să-și completeze lotul cu mai mulți jucători pentru noul sezon al Ligii a 2-a. Viorel Moldovan a cerut întăriri conducătorilor de pe “Eugen Popescu” încă de la instalare.

Lotul de jucători trebuie să fie unul echilibrat numeric și valoric, atâta timp cât obiectivul echipei este promovarea în Liga I. Oficialii Chindiei au reușit în această săptămână primele mutări. După mai multe runde de negocieri, președintele Marcel Ghergu a reușit să ajungă la noi acorduri cu Daniel Florea (atacant), Sergiu Jurj (atacant) și Iustin Popescu (portar). De asemenea, la Chindia a revenit și Bogdan Vasile (mijlocaș), jucător ce a mai evoulat lângă Turnul Chindiei în turul ediției de campionat 2015-2016. După plecarea de pe “Eugen Popescu” și crescut la Academia Gheorghe Hagi, Vasile a mai evoluat pentru Zimbru Chișinău și Dunărea Călarași, ultima fiind o formație cu care a promovat în prima ligă. Pe de altă parte, tot în această perioadă, Chindia încearcă să-l coopteze în lot și pe mijlocașul Cosmin Anton (28 ani). Dorit insistent de Viorel Moldovan, Marcel Ghergu face tot ce-i stă în putință pentru a-l convinge pe “Gonzo” să revină la divizionara B dâmbovițeană. Anton a părăsit Chindia în primăvara anului 2016, când a întâmpinat probleme delicate în plan personal. În carieră, pe lângă Chindia, talentatul mijlocaș a mai evoluat pentru FCM Târgoviște și Guadja United, din Malta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!