Viorel Moldovan este convins că Târgoviștea va promova în Liga I! “Nimeni și nimic nu ne va opri din drumul nostru”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște continuă la parametri maximi cursa spre Liga I. Cu șase etape înainte de finalul sezonului roș-albaștrii s-au apropiat la doar 3 lungimi de liderul Acdemica Clinceni, pe care l-a învins în Joia Mare a Pașteluui, cu 1-0, după un gol marcat de Liviu Mihai.

Succesul cu ilfovenii a adus multă bucurie în rândul staff-ului tehnic de pe “Eugen Popescu”, cel care crede că echipa dâmbovițeană nu mai poate fi oprită de nimeni pe final de sezon în ceea ce privește îndeplinirea obiectivului. “Am reușit să ne apropiem la trei puncte de primul loc. Ne-am dorit enorm de mult această victorie. Am reușit la final să o obținem. A fost un meci dificil. Știam că vom întâlni o echipă foarte bună, care propune un fotbal de calitate, cu jucători foarte buni. Așa cum am mai spus-o, nu întâmplător sunt pe primul loc. Nimic nu este întâmplător în fotbal. Am reușit să deschidem scorul în prima repriză, iar apoi am conservat rezultatul de 1-0. Un rezultat care mă mulțumește enorm de mult, fiind preferatul meu. Băieții au fost extraordinari. Mă bucur că am reușit să creez un grup unit și echilibrat. Atitudinea este exemplară și nu putem decât să mergem înainte. Cred că nimeni și nimic nu ne va opri din drumul nostru spre promovare. Contează foarte mult victoria cu Academica. Trebuie să menținem distanța față de ocupanta locului 3 și trebuie ca la finalul sezonului să promovăm direct, fără meci de baraj. Mai sunt șase etape și trebuie să rămânem concentrați și să avem aceeași atitudine. Să ne sacrificăm unul pentru celălalt și să muncim în același ritm. Sunt convins că vom obține această promovare. Numai împreună vom reuși. Pentru noi toate victoriile sunt importante”, a transmis antrenorul Viorel Moldovan, la finalul întâlnirii cu Clinceni.

După succesul cu Academica, Chindia a ajuns la borna 70 de puncte în clasament și începe să pună o presiune tot mai mare pe liderul ilfovean. În ultimele șase etape ale campionatului, Chindia va mai da peste Sportul Snagov (d), CS Balotești (a), Pandurii Târgu Jiu (d), Metaloglobus București (a), Luceafărul Oradea (a) și Energeticianul (d).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!