Viorel Moldovan cere întăriri la Chindia Târgoviște! El este jucătorul pe care fostul internaţional vrea să-l aibă în lot şi în sezonul următor

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște vizează ca în perioada următoare să completeze lotul cu mai mulți jucători. Noul antrenor, Viorel Moldovan, cere conducerii administrative întăriri pentru noul sezon competițional.

Tehnicianul consideră că poate face din Chindia o echipă puternică dacă sub comanda sa mai ajung trei-patru jucători valoroși. De asemenea, atacantul Daniel Florea reprezintă unul dintre jucătorii pe care “Moldo-gol” vrea să-i aibă în lot și pentru noul campionat al Ligii a 2-a. Formația dâmbovițeană face toate demersurile pentru ca fotbalistul să continue aventura fotbalistică lângă Turnul Chindiei și noua stagiune. “Cunosc lotul Chindiei. Echipa este destul de omogenă, ținând seama că mai mulți jucători joacă împreună de mai mult timp. Ne trebuie trei-patru plombe pentru a ne atinge obiectivele. E nevoie de un lot echilibrat, atât numeric, cât și valoric. Noul sezon se anunță destul de complicat în Liga a 2-a, existând mai multe echipe cu tradiție în fotbal care vor evolua în eșalonul secund. Lotul nostru cuprinde mai mulți jucători cu experiență, iar în jurul acestui nucleu se află câțiva tineri interesanți. Cu anumite plombe vom reuși să construim o echipă puternică pentru noul sezon. Îmi doresc ca Florea să rămână la Târgoviște”, a precizat Viorel Moldovan. Fostul internațional român a preluat în această săptămâna Chindia, cea de-a șasea echipă pe care o va antrena din postura de principal, după FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid București, Auxerre și naționala U21 a României.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!