Viorel Moldovan cere întăriri! Chindia Târgoviște caută soluții pentru întărirea lotului. “Ne dorim jucători care pot face diferența”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște ar putea fi întărită cu doi jucători valoroși până la meciul cu ASU Poli Timișoara, din prima etapă a campionatului. Conducerea tehnică este încrezătoare că șefii de pe “Eugen Popescu” vor mai face două transferuri astfel încât echipa să devină mai puternică.

Până acum Chindia a achiziționat numai jucători U21: Cezar Mihalache (Viitorul Constanța) și Alin Manea (Dacia Unirea Brăila). Tehnicianul Viorel Moldovan își dorește ca în cel mai scurt timp lotul să fie completat cu un fundaș și un atacant. „Mai căutăm soluții pentru întărirea lotului. Vizăm să mai aducem doi jucători cu experiență. Ne dorim un jucător în compartimentul defensiv și altul în cel ofensiv. În compartimentul ofensiv avem puțini jucători. În momentul de față în atac contăm doar pe Cristi Cherchez și Daniel Florea. În linia de atac am improvizat în meciurile amicale. Acolo l-am folosit și pe Cristi Neguț, jucător ce mi-a lăsat o impresie foarte bună. Tot acolo l-am folosit și pe Mihalache, jucător U21, adus de la Viitorul Constanța. Dar, trebuie să găsim un jucător cu experiență. De asemenea, ne mai trebuie un fotbalist experimentat și în centrul defensivei. Ne dorim jucători care pot face diferența”, ne-a precizat Viorel Moldovan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!