Viorel Moldovan cere agresivitate jucătorilor săi în duelul cu Universitatea Craiova. “Eu sunt responsabil pentru rezultate, jucătorii sunt responsabili pentru joc”

Publicitate

Chindia Târgoviște are parte în această după-amiază, pe “Ilie Oană din Ploiești, de la ora 17.30, de un duel infernal în Liga 1 înfruntând pe Universitatea Craiova, într-un joc ce contează pentru etapa a 16-a. Cum meciul se anunță unul foarte greu pentru dâmbovițeni, conducerea tehnică a echipei cere lui Martac et comp. să ofere totul pe teren pentru a se putea obține un rezultat cât mai bun în fața oltenilor.

Antrenorul Viorel  Moldovan așteaptă de la elevii săi o evoluție pe măsură împotriva craiovenilor. “Sper să ne prezentăm foarte bine la acest joc. Vreau din partea băieților dovadă de caracter și să văd o reacție pozitivă pentru a putea face un meci mare. Sperăm să câștigăm chiar dacă avem în fața noastră un adversar foarte bun și care luptă pentru câștigarea campionatului. Sunt optimist și am mare încredere că vom reuși să ne strângem și să propunem un fotbal de calitate. Trebuie să recunosc că după întreruperea campionatului, jocul nostru nu a mai fost cel care ne-a adus cele trei victorii consecutive. În ultima perioadă am făcut anumite greșeli colective și individuale care ne-au costat puncte. Trebuie să redescoperim acea agresivitate pe care am avut-o și care ne-a făcut să obținem rezultatele pozitive. Eu sunt responsabil pentru rezultate, jucătorii sunt responsabili pentru joc. Atunci când intră în teren vreau să-i văd că joacă la capacitate maximă și fără rețineri. Trebuie să dea drumul la turație și vreau ca echipa mea să fie una tupeistă, agresivă și cu personalitate în joc. Pe mine mă interesează să jucăm fotbal de calitate.  Trebui să avem curaj când jucăm. În ultimele jocuri mi s-a părut că am avut anumite rețineri în exprimare”, a precizat Viorel Moldovan într-o conferință de presă.

În meciul tur, jocul dintre dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria Craiovei. Oltenii s-au impus pe “Ion Oblemenco” cu 1-0, grație reușitei semnate de Roman.

Disputa dintre Chindia și Universitatea va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Cătălin Popa (Pitești) – Vlaentin Avram (București) și Marius Marica (Bistrița Năsăud).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!