Viorel Moldovan a plecat de la Chindia Târgoviște! Emil Săndoi va fi noul antrenor al echipei dâmbovițene

Publicitate

Ionuț Parghel

Aventura lui Viorel Moldovan la conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște a luat sfârșit. Astăzi, tehnicianul de 47 de ani a spus la revedere roș-albaștrilor și a părăsit banca tehnică, după doi ani petrecuți lângă Turnul Chindiei.

“Viorel Moldovan nu mai este antrenorul echipei noastre. AFC Chindia Târgoviște anunță că a încetat, la termen, relațiile contractuale cu Viorel Moldovan. Antrenorului nu i s-a propus prelungirea contractului, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima vreme și a poziției din clasamentul Ligii I. Mulțumim, Viorel Moldovan, pentru aportul adus la promovarea din sezonul trecut”, se arată într-un comunicat al clubului târgoviștean.

După despărțirea de “Moldo-gol”, gruparea dâmbovițeană s-a mișcat rapid și a găsit înlocuitor antrenorului ardelean. Noul tehnician va deveni olteanul Emil Săndoi, fostul selecționer al naționalei U21 a României. Antrenorul de 55 de ani a confirmat pentru gsp.ro, discuțiile cu Chindia, echipă care l-a dorit și în trecut.

“Sunt în discuții cu ei. Nu e nimic perfectat încă. Nu știu ce s-a întâmplat cu Viorel. În funcție de asta, o să ne întâlnim și o să stăm de vorbă. Am mai fost în discuții și acum câțiva ani, dar apucasem să semnez cu un alt club atunci. În plus, am mai vorbit și în perioada în care exista posibilitatea ca Moldovan să plece la Dinamo. Va fi foarte dificil, pentru că e foarte puțin timp la dispoziție, fiind final de campionat”, a transmis Emil Săndoi pentru sursa citată.

Antrenorul oltean le-a mai antrenat pe Pandurii Târgu Jiu, România U21, FC Vaslui, U. Craiova, Concordia Chiajna și FC Argeș. Acesta este liber de contract din martie 2019.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!