Vino să înoți la DanCos, cel mai nou club din Târgoviște! Instructorul Dan Petre te va învăța tainele înotului

Publicitate

Noul club DanCos Târgoviște a luat ființă la început de 2019 și se caracterizează ca fiind un proiect ambițios, ce va avea ca scop seriozitatea și garanția unei experiențe plăcute pentru toți cei care îi vor călca pragul. Acesta a luat naștere din dorința instructorului de înot Dan Petre, iar secția de natație își propune să atingă cele mai bune rezultate.

Obiectivele principale ale secției de natație sunt: pe termen scurt, sportivii să ocupe locuri fruntașe la concursurile locale și regionale, iar pe termen lung, cel puțin 1-2 înotători ai clubului să aibă clasări în primele opt locuri în cadrul Campionatelor Naționale.

Clubul DanCos a fost conceput după scheletul clubului Cetatea Târgoviște, acolo unde Dan Petre a activat ca instructor până la sfârșitul anului trecut. Instructorul Dan Petre este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, masterand al Universității din Pitești, absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea Natație și Pentatlon Modern și profesor în cadrul Palatului Copiilor Titu – secția de natație. Cu o carte de vizită atât de stufoasă, Dan Petre, fără doar și poate, face parte din noul val de antrenori de înot dâmbovițeni care își doresc performanță în Târgoviște, dar și în județul Dâmbovița.

Cursurile de înot se țin la Complexul Turistic de Natație: luni/ miercuri/ vineri (17.00 – 18.00/ 18.00-19.00) și la Bazinul de înor din Microraionul 3: marți/ joi (17.00-18.00/ 18.00 -19.00).

Înscrieri se fac zilnic la Clubul DanCos Târgoviște, la numărul de telefon 0765

435 400, la adresa de mail: petredanionut@yahoo.com sau pe pagina de Facebook „Cursuri de inot”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!