Victorie lejeră pentru Chindia Târgovişte. Încă un pas pe drumul spre Liga 1

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a arătat o nouă față la aproape o săptămână după remiza cu Petrolul Ploiești. Ieri după-amiază, în etapa a 25-a a campionatului, roș-albaștrii s-au dezlănțuit total și-au învins în deplasare pe CS Mioveni, cu 4-1. Jocul bun prestat de elevii lui Viorel Moldovan  pe durata celor 90 de minute a dus Chindia să fie cu multe clase peste gruparea argeșeană.

După un start de joc echilibrat, Chindia a deschis scorul prin Martac, care a îndeplinit o simplă formalitate din apropierea careului mic (25), în urma unei respingeri slabe a portarului Sima, la un șut expediat de Liviu Mihai din afara careului. Calea spre victorie a târgoviștenilor s-a luminat și mai mult în finalul primei reprizei, când gazdele rămân în inferioritate numerică, după eliminarea lui Rădescu, pentru acumularea a două cartonașe galbene. Reluarea jocului aduce Chindia și mai incisivă pe teren, iar după o oră de joc, Cherchez mărește scorul la 2-0, după ce bate perfect un penalty, obținut de Martac, la un contact în careu cu Lazăr. Tresărirea de orgoliu a argeșenilor s-a remarcat imediat, când Măzărache a redus din handicap, când punctează în dreapta lui Aioani. Reușita Mioveniului nu face din Chindia să lase garda jos, ci să prindă și mai mult curaj la buturile lui Sima. Echipa lui Viorel Moldovan își arată adevărata față pe final de joc, când reușește să mai puncteze de două ori prin Neicuțescu (81) și Florea (90+3). Făcând-o groggy pe CS Mioveni, Chindia a răzbunat cu vârf și îndesat remiza cu Petrolul Ploiești înregistrată săptămâna trecută  pe “Eugen Popescu”. Cele trei puncte obținute la Mioveni duc Chindia să urce pe locul 2 în clasament, cel puțin până astăzi, când se va juca “grosul” etapei. Etapa viitoare, pe teren propriu, Chindia va evolua împotriva bucureștenilor de la Daco-Getica.

CS Mioveni – Chindia Târgoviște  1-4 (0-1)

Marcatori:  Măzărache (63)/ Martac (25), Cherchez (60 – pen), Neicuțescu (81), Florea (90+3).

CS Mioveni: Sima – Beța, Celea, Burnea, E. Stoica (46 Măzărache) – Rădescu, Boboc, Lazăr, Hergheligiu – Ișfan (46 Kilyen), Balint (75 Ayza). Antrenor: Daniel Oprița.

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Șandru, Panait (83 Șerban) – Novac, Dudea – Rață (78 Dumitrașcu), L. Mihai, Cherchez (74 Neicuțescu) – Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Sursă foto: CS Mioveni

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!