Victorie importantă pentru CSM Târgoviște în LNBF. Echipa lui Cătălin Tănase a învins pe Olimpia CSU Brașov

Publicitate

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Târgoviște a obținut, duminică, o victorie importantă în Liga Națională. Pe teren străin, formația dâmbovițeană a învins-o pe Olimpia CSU Brașov, cu scorul de 78-57, într-o restanță ce a contat pentru etapa a treia.

În partida cu Olimpia, CSM a devenit învingătoare după ce a controlat în cea mare parte ostilitățile din teren. Succesul cu Brașov a reprezentat a treia victorie din campionat pentru dâmbovițence, după cele cu Agronomia București și Rapid București. Sub Tâmpa, pe parchetul Sălii “D.P. Colibași”, din rândul formației târgoviștene a strălucit din plin  Alina Chivu, jucătoare ce s-a dovedit MVP-ul partidei la final, cu 28 de puncte contabilizate.

După succesul de la Brașov, CSM a urcat pe locul 2 în seria Est, cu 7 puncte acumulate, în urma a trei victorii și o înfrângere. În etapa a 6-a, CSM va înfrunta, în deplasare, pe Phoenix Știința Constanța. La mijlocul săptămânii trecute, formația târgovișteană a părăsit Cupa României, fiind eliminată de FCC Baschet Arad.

Olimpia CSU Brașov  – CSM Târgoviște  57-78 ( 13-20, 21-18, 9-23, 14-17)

Olimpia: C. Lyons 20 p, B. Pesovic 11, E. Armanu 13, R. Filip, N. Zubac 1 – B. Voica 5, D. Zubac 4, A. Brezan, T. Dumitru 3, T. Pătrașcu. Antrenor: Dan Calancea.

CSM: E. Petrof, A. Chivu 28, L. Toma 9, G. Irimia 10, A. Stoenescu 14 – I. Păun, D. Moraru, A. Ghiță 7,  A. Robotin, D. Tănase 10. Antrenor: Cătălin Tănase.

Sursă foto: baschet.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!