Victorie de senzație pentru CSM Târgoviște! A răpus campioana României la volei feminin după un meci dramatic

Publicitate

Ionuț Parghel

Victorie importantă obținută de CSM  Târgoviște, în această după-amiază, în Divizia A1 la volei feminin. Pe teren propriu, formația dâmbovițeană a răpus campioana României, CS Volei, Alba Blaj, cu 3-2, la capătul unui joc plin de dramatism, cu numeroase răsturnări de scor.

După un prim set foarte bun, pe care CSM și l-a adjudecat cu 25-16, Alba Blaj și-a arătat superioritatea și a ieșit învingătoare în următoarele două, cu 25-15  și 25 -23. În manșa a patra, târgoviștencele au o tresărire de orgoliu și dau din nou de pământ cu adversarul, asa cum au făcut-o în debutul întâlnirii, câștigând de această dată, cu 25-17.

În schimb, în setul decisiv, după o luptă crâncenă, CSM se impune cu 19-17, câștigând primul meci tare din actualul sezon. Într-o dispută în care Târgoviștea,  a fost echipa mai bună de pe teren, MVP-ul întâlnirii a fost Yusleyni Herrera de la CSM, jucătoare ce a realizat numai puțin de 31 de puncte.

În urma succesului cu Alba Blaj, dâmbovițencele și-au spălat în mare parte păcatele după înfrângerea cu Fatum Nyiregyhaza, din 16-imile CEV Cup. Mai mult de atât, victoria de astăzi menține formația târgovișteană în apropierea liderului  din Blaj, la o distanță de doar patru puncte.

Pe de altă parte, CSM este prima formație din România care învinge în acest sezon Alba Blaj. În ultima etapă a turului de campionat, CSM va înfrunta în deplasare pe  FC Argeș.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!