Victoria este obligatorie pe “Eugen Popescu”! Chindia Târgoviște și-a propus să îngroape și mai mult Dacia Unirea Brăila

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște revine pe “Eugen Popescu” în această după-amiază. De la ora 17.00, dâmbovițenii vor da piept cu Dacia Unirea Brăila, într-un joc ce va conta pentru etapa a 28-a  a campionatului.

Disputa se anunță a fi una ceva mai lejeră pentru roș-albaștrii, atâta timp cât vor înfrunta „lanterna roșie” a eșalonului secund. Chiar dacă adversarul târgoviștenilor este unul de mâna a doua, punctele din acest meci vor fi foarte importante pentru elevii lui Viorel Moldovan. Aceștia nu au voie să facă nici un pas greșit cu brăilenii pentru a putea rămâne în lupta pentru promovarea în Liga I. Cum runda trecută au venit cu tolba goala de Constanța, dâmbovițenii sunt obligați să obțină toată zestrea de puncte cu Brăila. Înaintea jocului de astăzi, Chindia se află pe locul 4, cu 57 de puncte acumulate, iar Brăila ocupă locul 20 cu doar 16 puncte strânse. În meciul tur câștigătoare a fost Chindia, cu 1-0, în urma golului marcat de Cristi Cherchez. După disputa cu Brăila pentru Chindia vor urma alte două jocuri, cu Ripensia Timișoara (11 aprilie, ora 17.30) și ACS Poli Timișoara (14 aprilie, ora 12.00), în care victoria va  fi, de asemenea, tot obligatorie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!