Victimă după victimă pe litoralul românesc. Turiştii ignoră steagul roşu. Un tânăr a dispărut după ce a salvat un copil de la înec

Publicitate

Ştefan Khalil
Numărul victimelor care își pierd viața în apa mặrii nu se mai oprește. Zilele trecute, un bărbat a fost găsit de către echipele de scafandrii înecat în mare, după ce a fost purtat de valuri. A fost împreună cu doi prieteni în larg, dar aceștia au avut noroc și au fost trași la mal în viață de echipele de salvare Numia puțin de 15 oameni și-au pierdut până acum viața înecați.

În aceste zile, atât echipajele de salvamari, scafandri cȃt și ambarcațiuni speciale și elicoptere SMURD au făcut mai multe căutări în dreptul stațiunii Eforie, după ce un tânăr de 29 de ani a dispărut, după ce a salvat un copil de la înec.
Degeaba a fost arborat steagul roșu în sudul litoralului, pentru că turiștii nu-i acordă importanță. Până în acest moment, 10 persoane au fost salvate de la înec în ultimul moment.
Pericolul a fost la fel de mare și în alte stațiuni. ISU Constanța a făcut apel către turiști să respecte instrucțiunile salvamarilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!