Vicecampioana României la baschet feminin, o nucă mult prea tare pentru CSM Târgoviște

Publicitate

Ionuț Parghel
CSM Târgoviște a suferit o înfrângere dureroasă în etapa a 9-a a Grupei Roșii din Liga Națională de baschet feminin. Pe teren străin, dâmbovițencele s-au înclinat în fața lui CSM Satu Mare, cu scorul de 41-82. Trupa lui Cătălin Tănase nu a putut emite nici un fel de pretenții în disputa cu vicecampioana României și a cedat fiecare sfert.

Succesul bifat aseară de sătmărence a reprezentat o revanșă pentru eșecul din tur, din cadrul Grupei Roșii, suferit la Târgoviște. Într-o dispută controlată cap-coadă de gazde, trei jucătoare de la Satu Mare, D. Lloyd (22), B. Denson (21) și P. Amukamara (20) și-au trecut în cont cel puțin 20 de puncte. În schimb, de la CSM Târgoviște cea mai eficientă marcatoare a fost Ancuța Stoenescu, cu 13 puncte contabilizate. Chiar dacă a cedat fără drept de apel la Satu Mare, CSM Târgoviște continuă să se mențină pe locul 3, după 18 meciuri jucate în actualul sezon. Cu 27 de puncte acumulate, cu unul mai mult decât Olimpia CSU Brașov, formația dâmbovițeană continuă să se mențină pe podium, dar în acelșași timp să păstreze șanse de a bifa o medalie la finalul stagiunii. Miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu, CSM Târgoviște va întâlni pe Phoenix Constanța, într-un meci în care victoria va fi obligatorie.

CSM Satu Mare – CSM Târgoviște   82 – 41 (18-13, 17-11, 28-11, 19-6)

Marcatoare

Satu Mare: A. Mandache 4 p, B. Denson 21, P. Amukamara 20, D. Lloyd 22, A. Orosz 7, A. Pop 2, K. Baltic 6. Antrenor: M. Lopez Alonso.

Târgoviște: L. Toma 6, T. Kilin 5, A. Stoenescu 13, A. Ghiță 2, P. Poole 12, M. Coker 3. Antrenor: Cătălin Tănase.

Sursă foto: informatia-zilei.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!