Vești bune pentru tinerii din Târgoviște. Se reiau lucrările la locuințele din cartierul Sagricom

Publicitate

Cu lucrările înțepenite cam de prin anul 2002, timp în care tinerii târgovișteni au ”îmbătrânit” tot gândindu-se la apartamentele ANL de la Sagricom, în sfârșit, data de 3 august 2017 a venit cu vești bune pentru blocurile de la marginea Târgoviștei.

Agenția Națională pentru Locuințe ANL a lansat licitația pentru finalizarea celor 146 de unități locative din cele opt blocuri, aflate în diferite stadii de execuție pe care, cu siguranță, le știe toată lumea care a trecut prin zonă.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 17.08.2017, iar evaluarea acestora se va încheia pe data de 11.09.2017, a anunțat primarul Cristian Stan. Durata de executie este de 24 de luni.n”Prin acest demers, se rezolvă încă o problemă importantă a orașului nostru, în condițiile în care, în afara faptului că există o cerere importantă de locuințe pentru tineri, imobilele vizate riscau să se degradeze iremediabil”, a mai precizat edilul.

După finalizarea blocurilor de către ANL, în sarcina administrației vor cădea lucrările edilitare de amenajare a aleilor de acces, a parcărilor și a trotuarelor.
Vestea este cu atât mai bună cu cât numărul dosarelor depuse de tinerii care doresc o astfel de locuință este foarte mare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!