Vești bune! Au demarat lucrările de reabilitare a Străzii Cetății din municipiul Târgoviște

Foto politica-broastei.ro
Publicitate

Au început lucrările de reabilitare și modernizare a Străzii Cetății, arteră rutieră intens circulată care leagă centrul municipiului cu microraionul VI, respectiv cu strada Tudor Vladimirescu, unde se află și locația Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Primarul muncipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat că astăzi au demarat lucrările de reabilitare și modernizare a acestei străzi, motiv pentru care face apel la târgovișteni și nu numai să încerce pe cât posibil să evite zona, să circule pe rute alternative, pentru a nu se porduce aglomerări în trafic. Pe durata lucrărilor strada nu va fi închisă total, însă se va circula cu dificultate.
De luni, 16 iulie, vor debuta lucrările de reabilitare și modernizare și pe Strada Gimnaziului din municipiu, acolo unde până acum s-a lucrat la realizarea reței de canalizare.
„Astăzi debutează lucrările de reabilitare la Strada Cetății din Târgoviște și îi sfătuim pe cetățenii municipiului, pe cei care tranzitează municipiul, să caute niște trasee alternative și să nu să aglomereze foarte mult zona respectivă, mai ales că va fi închisă parțial…
Luni vor debuta lucrările de reabilitare a infrastructurii pe Strada Gimnaziului. S-a finalizat proiectul de canalizare, în aceste zile se face recepția, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă lucrările de reabilitare și de modernizare a străzii… Se rezolvă o altă problemă pe care o aveam, cu privire la infrastructură, în zona respectivă”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!