Vestea că Restaurantul “Brotăcei” revine la viaţă îi bucură pe târgovişteni! “Acolo am mâncat cea mai bună îngheţată”. Vă mai amintiţi cum era?

Publicitate

Vestea că Restaurantul “Brotăcei” va reveni la viaţă îi bucură pe târgovişteni, mai ales pe cei mai nostalgici dintre ei, care au apucat anii 80. Zeci de mesaje au curs pe reţeaua de socializare facebook, iar mulţi aşteptă ca restaurantul care este, de ce nu, un simbol al Parcului Chindia, să fie reamenajat şi redeschis.

“Mă bucur mult! Acolo am mâncat cea mai bună îngheţată”, “Parfum, bunăciune, ce vremuri!!!”, “Era şi timpul”, “Aş vrea să fie adevărat!!!! Mereu mi-a părut rău că acel loc, atât de frumos odinioară, a ajuns o ruină…Doamne ajută să îl renoveze!!!!”, “Nu am fost niciodată în acel restaurant, însă știam că e super și se vede că a fost frumos!”, “Ar fi ceva frumos, deja amintirile îmi dau năvală”, “Câte amintiri, deşi eram doar o copilă!!! Îmi aduc aminte de oamenii care eram fericiţi, râdeau, erau uniţi şi de îngheţata care o adoram la acest restaurant!. Ar fi frumos să “reinvie””, sunt doar câteva din mesajele târgoviştenilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!