Veste mult așteptată de dâmbovițeni!

Publicitate

Potrivit senatorului Adrian Țuțuianu, s-a finalizat procedura de licitație pentru investiția „Lărgire la 4 benzi DN 7 Bâldana – Titu” pe o lungime de 24,4 km. Licitația a fost câștigată de firma PORR CONSTRUCT SRL, cu terț susținător PORR BAU GmBH Austria.

Valoarea ofertei câștigătoare a fost de 173.924.257,77 lei fără TVA (proiectare + execuție). Durata contractului este de 24 de luni, din care 4 luni destinate proiectării.

”Sper să nu avem contestații și CNAIR sa semneze contractul in această lună. Fac și un comentariu suplimentar: Vestea i este rezultatul unei munci uriașe din 2012 până acum. Pentru aducere aminte, drumul a mai fost scos la licitație de Guvernul PSD și, în 2015, din motive pe care nu le-am putut clarifica niciodată, Guvernul Cioloș a dispus anularea licitației și reluarea procedurii. O problemă majoră a fost cauzată de proiectul tehnic întocmit de firma Egis, care a refuzat să refacă lucrarea! Ghici ghicitoarea mea – cine e firma Egis în România? Nimeni alta decât Clotilde Armand (USR), care, așa „pură” și nevinovată” cum se prezintă, a fost dezvăluită ca abonat la foarte multe contracte pe foarte mulți bani publici. Revin: este un proiect major de infrastructură rutieră națională pentru județul Dâmbovița și voi urmări cu cea mai mare atenție ca firma să-și facă treabă, să-și respectele angajamentele asumate prin contract”, a scris senatorul pe pagina personală de facebook.

Acum, atenția autorităților județene și a parlamentarilor din județ se concentrează pe DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia. ”Vă reamintesc că am obținut Hotărârea de Guvern nr. 366/24 mai 2018 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, iar acum important este să se întocmească repede caietul de sarcini și să se deruleze licitația publică (proiectare + execuție)”, a mai precizat Adrian Țuțuianu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!