Veste bună! La laboratorul Spitalului Pucioasa se pot face analize cu trimitere de la medicul de familie

Publicitate

După un an și jumătate de eforturiși după elaborarea unei documentații laborioase, laboratorul de analize al Spitalului Orășenesc Pucioasa a obținut în 2018 certificatul de acreditare RENAR, prin care este recunoscută calitatea analizelor medicale efectuate în spital.

Vestea este cu atât mai bună cu cât, în anul 2019, odată cu încheierea contractului cu C.J.A.S. Dâmbovița, Spitalul Orășenesc Pucioasa a întrunit cerințele prevăzute în Contractul-cadru, intrând în relație contractuală cu Laboratorul de analize medicale, astfel că pacienții pot efectua analize medicale, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, fapt care nu a fost posibil în ultimii 9 ani.

”Realizarea acestui important obiectiv a presupus eforturi financiare deosebite, o strategie pe termen lung a directorului financiar-contabil în vederea alocării fondurilor pentru achiziție/închiriere de aparatură medicală, a reactivilor necesari, a implementării aplicației informatice necesare, a plății taxelor și tarifelor către Asociația de Acreditare din România – RENAR, a punerii în funcțiune a echipamentelor care asigură decontarea serviciilor oferite în baza biletelor de trimitere/cardurilor de sănătate, dar și în încheierea Contractului cu Casă Județeană de Asigurări de Sănătate”, a precizat managerul Spitalului de la Pucioasa, jurist Adriana Ancuța.

Pacienții sunt așteptați pentru a efectua, cu cea mai mare încredere, analize medicale lucrate pe echipamente de ultimă generație și cu un personal de specialitate foarte bine pregătit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!