Urmărire încheiată cu accident! Un tânăr a fugit de poliţie şi s-a răsturnat cu maşina. Trei persoane au ajuns la spital

Publicitate

Poliţiştii din Judeţul Olt au acţionat duminică seara în municipiul Caracal pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier, iar la un moment dat au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto.

Acesta a refuzat să se conformeze semnalului poliţistului rutier, continuându-şi deplasarea. Echipajul rutier a pornit în urmărirea acestuia, iar din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul maşinii, care s-a răsturnat. Tânărul în vârstă de 22 de ani care a condus maşina este din comuna Deveselu şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0.62 mg/ litru, alcool pur în aerul expirat. În maşină se mai aflau alţi patru pasageri. La accident au intervenit pompierii SMURD de la Caracal şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă. Trei persoane, inclusiv şoferul, au fost transportate la spital.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!