Urmărire ca în filme! Un şofer a fugit de poliţie şi a avariat cinci maşini. A fost arestat

Publicitate

Ştefan Khalil
Șoferul care a lovit cinci mașini în Bucureşti a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, care în trecut a mai avut probleme cu legea, fiind condamnat pentru furt și tâlhărie. Bărbatul a fost identificat şi reţinut într-un final.

Mirela Drugặ, purtătorul de cuvânt al Poliției din București a declarat că șoferul care nu a oprit la semnalele polițiștilor, lovind cinci mașini pe strada Alexandru Şerbặnescu, a fugit de la locul faptei, conducând o mașină înmatriculată în Bulgaria. Echipajul de la secția 2 din capitală se deplasa într-o misiune în momentele în care au făcut semnal de oprire șoferului.
Acesta și-a continuat drumul, refuzȃnd să oprească. Acela a fost și momentul în care echipajele de poliție au plecat în urmărirea lui. Agenții de poliție au solicitat și sprijin pentru ca mașina urmărită să fie blocată. Pe strada Alexandru Şerbặnescu, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și a lovit cinci mașini. Purtătorul de cuvânt al capitalei, Mirela Drugặ a spus că urmărirea a durat 5 minute. De pe strada Salubritặṭii a pornit cursa și s-a încheiat pe strada Alexandru Şerbặnescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!