Unul dintre tinerii care au furat o maşină în Târgovişte a fost reţinut. Nu avea nici permis

Foto arhivă
Publicitate

La data de 6 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au fost sesizați de către un bărbat, de 68 de ani, din localitate, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul.  Acționând cu operativitate, polițiștii au identificat bănuiții, în persoana unor tineri de 17 și 18 ani.

Totodată, unul dintre aceștia a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar ieri, 7 martie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ştirea iniţială

Miercuri, 6 martie, politistii din cadrul Politiei Municipiului Targoviste au fost sesizati de catre un barbat, de 68 de ani, din Tgv., cu privire la faptul ca i-a fost furat autoturismul pe care il parcase in spatele blocului unde locuiește. Politistii au reusit in scurt timp sa identifice autoturismul in trafic, pe raza municipiului Targoviste, au procedat la urmarirea acestuia, blocarea si prinderea a doi dintre cei trei autori care au sustras masina, unul in varsta de 17, iar celalalt de 18 ani. In cauza continua cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!