Unirea Ungureni a rămas fără antrenor! Remus Gâlmencea a părăsit banca tehnică a divizionarei D dâmbovițene. “Am decis să închei colaborarea”

Publicitate

Ionuț Parghel
Remus Gâlmencea (45 ani) a demisionat în această săptămână din conducerea tehnică a divizionarei D Unirea Ungureni. Unul dintre motivele pentru care “Gâlmă” a plecat de la echipă a fost slăbirea considerabilă a lotului, după ce mai mulți jucători au ales noi destinații.

Printre jucătorii care au părăsit Unirea se află atacantul Florin Lețu și portarul Cosmin Curiman. “Am decis să închei colaborarea cu Ungureni. Un motiv pentru care am renunțat a fost faptul că mai mulți jucători au părăsit echipa. Fără jucători valoroși nu ai cum să fi sus. Mie îmi place să câștig și nu să mă fac de râs. Nu prea mai există cale de întoarcere pentru mine la Ungureni. Singura variantă ar mai fi numai în cazul în care Ungureni și Aninoasa ar face un proiect comun. A fost frumos cât am stat acolo. Am stat aproape două sezoane în care am întâmpinat atât bune, cât și rele. În primul sezon am luat echipa de la retrogradare, iar la final am dus-o în primele șase locuri. În al doilea an am terminat pe podium”, ne-a declarat Remus Gâlmencea. Unirea Ungureni a terminat ultimul campionat pe locul 3, fiind una dintre revelațiile competiției județene. După despărțirea de divizionara D “Gâlmă” va rămâne în continuare antrenor la grupa juniorilor D de la Chindia Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!