Unirea Răcari va lupta pentru titlul de campioană județeană! Marinică Ionică: “Vrem primul loc”

Publicitate

Ionuț Parghel
Unirea Răcari trage din greu în perioada de pregătire. După reluarea antrenamentelor (26 ianuarie), într-o perioadă scurtă de timp, divizionara D dâmbovițeană a susținut două meciuri amicale, la capătul cărora a înregistrat o victorie (3-0 cu Urban Titu) și o înfrângere (1-2 cu Real Bradu).

Conducerea tehnică a clubului își dorește ca Voinea et comp. să acumuleze cât mai mult în această perioadă, astfel încât Unirea să aibă parte de un retur în forță, pentru ca la final să devină campioană județeană. Potrivit staff-ului tehnic Răcari nu vizează promovarea, dar în schimb are în vizor ocuparea primului loc la finalul sezonului. “Ne dorim să câștigăm toate meciurile în retur. Vrem titlul de campioană județeană. Nu avem ca obiectiv promovarea, dar vrem primul loc. Răcari va arăta o nouă față în retur. A fost întărită până acum cu cinci jucători, dar și cu un om de mare valoare în staff: Ionel Pitaru. Pentru primul loc ne vom bate cu Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții. Vom face tot ce ne va sta în putință pentru a termina pe primul loc. Echipa arată bine, iar achizițiile făcute au adus un mare plus de valoare. Am pierdut amicalul cu Real Bradu, dar rezultatul nu a reflectat realitatea din teren. Am fost mult peste Bradu, dar pe durata jocului am făcut două erori care ne-au costat. Mai avem de pus la punct anumite aspecte, dar până la reluarea campionatului vom ajunge acolo unde ne dorim”, s-a exprimat Marinică Ionică, antrenorul Unirii Răcari.

Întărită cu cinci jucători

Achizițiile efectuate până acum de Unirea sunt Valentin Funieru (ACS Berceni), Marius Sandu (Dentas Tărtășești), Daniel Bălașa, Alexandru Oprea (ambii de la Cetatea Târgoviște) și Adrian Nedelea (FC Pucioasa). În perioada următoare, la echipă ar mai putea ajunge un portar și un junior. În schimb, în această iarnă, Răcari a renunțat la Nedea, F. Popa, Huțușoru și Cravcescu. Pe de altă parte, până la reluarea campionatului, Unirea va mai juca teste de verificare împotriva Olimpicilor Ulmi (16 februarie), echipei de juniori A de la GȘA Nucet (23 februarie), echipei de juniori A de la Juventus București (2 martie) și Victoriei Văcărești (9 martie). Formația din Răcari a terminat turul pe locul 3, cu 41 de puncte acumulate. Formația din sudul județului va debuta în retur, în deplasare, împotriva Unirii Bucșani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!