Unirea Răcari se întărește pentru Liga a 4-a! Marinică Ionică a devenit antrenor principal, iar Marius Penescu reprezintă primul transfer

Publicitate

Ionuț Parghel
Proiectul fotbalistic Unirea Răcari a început să fie tot mai vizibil în ultima perioadă la nivel județean. Oficialii clubului din sudul județului și-au propus lucruri mărețe după ce Ionică et comp. au reușit promovarea în Liga a 4-a.

Unirea are ca obiectiv în următorii doi ani urcarea la nivel național. Pentru a arăta cât mai bine în eșalonul de elită al județului, formația și-a consolidat majoritatea departamentelor din cadrul echipei. Astfel, după ultima ședință internă, s-a luat decizia ca Daniel Micu să rămână în continuare delegat, chiar dacă la un moment dat acesta era hotărât să spună adio clubului. De asemenea, ieri, Marinică Ionică a devenit antrenorul principal al echipei, iar Ionuț Niculae va fi secundul acestuia. Mai mult de atât, Unirea a început în forță și campania de achiziții. Primul jucător transferat a fost mijlocașul Marius Penescu, care a jucat ultima dată la Petrolul Târgoviște. De-alungul timpului, “Pene” a mai evoluat la echipe precum FCM Târgoviște, Chindia Târgoviște, FC Aninoasa, FCM Alexandria sau Dentaș Tărtășești. Alți doi jucători cu care Răcari tratează în această perioadă sunt Ciprian Dicu și Costin Mirescu, foști componenți la Urban Titu. Tot în această perioadă, conducerea tehnică a echipei creionează și programul meciurilor amicale din această vară. Antrenorul Marinică Ionică și-a propus ca până la startul Ligii a 4-a Răcari să înfrunte numai adversari de nivelul Ligii a 3-a. Primul amical pe care l-a perfectat Unirea după instalarea lui Ionică la conducerea băncii tehnice a fost cel cu Flacăra Moreni, de pe 19 august. Alte formații cu care Răcari vizează să-și măsoare forțele în testele de verificare sunt CS Tunari și FC Pucioasa. Pe de altă parte, până la începutul lunii august Unirea Răcari va beneficia și de Certificat de Identitate Sportivă.

Obiectivul nostru în Liga a 4-a va fi clasarea în primele două locuri. Avem în vizor și promovarea, dar mai concret despre acest lucru pot spune peste două-trei săptămâni. În perioada următoare vom face mai multe transferuri pentru a întări considerabil lotul. Săptămâna viitoare vom aduce un jucător cu nume mare în fotbalul dâmbovițean. Vrem să facem performanță la Răcari, iar obiectivele noastre sunt mărețe.
Daniel Micu – delegat Unirea Răcari

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!