Unirea Răcari, pregătită pentru duelul cu Gloria Corneşti. Marinică Ionică: “Singura variantă pentru noi va fi victoria. Alt rezultat nu ne interesează”

Publicitate

Ionuț Parghel
Unirea Răcari este gata pentru cel mai important joc din această primăvară. Mâine, de la ora 11.00, pe teren propriu, va întâlni liderul Gloria Cornești, într-o partidă ce contează pentru etapa a 21-a a Ligii a 4-a.

Duelul se anunță unul de “foc” pentru gruparea din sudul județului. O eventuală victorie obținută în disputa cu corneștenii va duce Unirea să intre în lupta  pentru titlul de campioană județeană. În schimb, înregistrarea unui rezultat de egalitate sau o înfrângere va face din echipa lui Marinică Ionică să-și anuleze în proporție covârșitoare șansele la ocuparea primului loc la finalul stagiunii.

Cum meciul se dovedește a fi unul decisiv pentru Augustin Voinea et comp., staff-ul tehnic al Unirii a stabilit ca obiectiv obținerea tuturor punctelor. “Singura variantă pentru noi va fi victoria. Alt rezultat nu ne interesează. Dacă învingem intrăm în lupta pentru titlu, dacă pierdem ieșim definitiv din cursa pentru aceasta. Dacă vrem să terminăm pe primul loc la final trebuie să fim peste Cornești în acest meci. Suntem pregătiți pentru acest duel. Băieții afișează o formă foarte bună, iar concentrarea este maximă în rândul lor. Nu ne este teamă de adversar. În retur avem victorii pe linie și trebuie să menținem aceste coordonate. Avem tot lotul valid, inclusiv portarul Cosmin Curiman. Din câte am înțeles am avut câștig de cauză la Comisia de Competiții și Disciplină în privința acestuia. În disputa cu Pierșinari a fost eliminat pe nedrept. Cu Gloria avem primul test important din acest an. Nu subestimăm adversarul, dar ne dorim să fim peste el la finalul meciului. Gloria este o echip bună, ce are în componență jucători valoroși. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a câștiga meciul. Ne dorim să fim pe primul loc la finalul campionatului”, ne-a declarat Marinică Ionică, antrenor-jucător la Unirea Răcari.

După 20 de meciuri disputate în acest campionat, Unirea ocupă locul 3 cu 50 de puncte, aflându-se la cinci lungimi distanță în urma liderului corneștean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!