Unde va juca Voinţa Perşinari meciurile de acasă în noul sezon al Ligii a 4-a. “Cei de la AJF nu ne-au omologat terenul”

Publicitate

Ionuț Parghel
Noua ediție a Ligii a 4-a nu va fi una prea încântătoare pentru Voința Pierșinari. Echipa din localitatea unde s-a născut regretatul interpret Ion Dolănescu va fi nevoită să joace la Gura Șuții meciurile din organizarea proprie.

Cum terenul Voinței nu îndeplinește condițiile minime de organizare a jocurilor, oficialii formației din Pierșinari au depus o cerere în acest sens la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița. După ce Comisia de Omologare, formată din Emil Tudor, Vasile Stroe și Dorin Nistor, nu a dat verdict favorabil terenului din Pierșinari, finanțatorul Voinței a recunoscut și el că arena echipei sale nu îndeplinește condițiile minine de organizare. “Vom juca meciurile de acasă pe terenul din Gura Șuții în noul campionat. Baza noastră sportivă nu poate să găzduiască jocuri în noul sezon. Cei de la AJF nu ne-au omologat terenul. Le dau dreptate în acest sens. Avem cel mai prost teren. Să sperăm că Primăria Pierșinari se va ocupa mai mult de acum înainte de modernizarea bazei sportive”, ne-a declarat Vali Junghie. Alte baze sportive care au probleme înainte de startul noului campionat sunt cele din localitățile Vișina, Mătăsaru, Coada Izvorului, Ulmi –Viișoara. După ce se va face o nouă inspecție în acest sens rămâne de văzut dacă reprezentanții Comisiei de Omologare vor da aviz favorabil celor patru cluburi de a găzdui meciurile de acasă în noul campionat al Ligii a 4-a.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!