Un tânăr a șantajat mai multe eleve cu poze indecente. A fost prins în flagrant și arestat

Publicitate

Ştefan Khalil
Un tânăr din Argeș a fost prinis în flagrant de polițiști chiar în momentul în care șantaja două fete de liceu, cu poze indecente. Avea o poză cu una dintre ele, în care era goală și îi cerea bani acesteia pentru a nu distribui fotografia pe internet.

Polițiștii au fost informați de familia fetei și l-au arestat pe acesta după ce a luat 500 de lei. Porecla lui este ,,Seche’’ și este din comuna argeṣeanặ Rociu. Tânărul își făcuse un obicei să șantajeze fete pentru a scoate bani de la ele. Le amenința că dacă nu-l plătesc, distribuie poze goale cu ele pe internet. Acesta avea și o tactică prin care obținea poze în care fetele erau goale. Le trimitea cerere de prietenie pe Facebook, de regulă elevelor proaspăt intrate în liceu, le determina să îi trimită poze goale cu ele goale, după care le cerea bani pentru ca acestea să nu ajungă pe internet. În cazul de față, bặiatul făcuse rost de o poză cu o fată la bustul gol, de la prietenul ei și o șantaja încă din luna ianuarie. În tot acest timp, fata i-a oferit 3500 de lei.
Fratele fetei a fost cel care a mers la poliṭie sặ spună despre faptele băiatului, după ce și-a urmărit soara de câteva ori. Oamenii legii au intervenit într-un restaurant fast-food din Pitești. Tânărul a fost ridicat imediat ce primise banii. Acesta avea în acel moment 500 de lei la el și telefonul cu care vorbea cu fata. Acum se află în arestul poliției pentru 30 de zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!