Un tânăr din Dâmboviţa, la “Chefi la Cuţite”. Este în echipa lui Chef Florin Dumitrescu

Publicitate

Ediția de marți seară a show-ului ”Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1, a oferit o porție de adrenalină și suspans concurenților, dar și celor din fața micilor ecrane, ce au așteptat cu sufletul la gură verdictul final al juraților, pentru a afla numele bucătarilor din echipele sezonului șase.

După ce au gustat zeci de preparate care mai de care mai sofisticate și delicioase, Chefii Florin, Sorin și Scărlătescu au stabilit echipele și culorile.

În echipa lui Chef Florin a intrat și dâmbovițeanul Valentin Dumitrescu, un tânăr de 18 ani care are un vis măreț, acela de a deveni bucătar, și nu orice fel de bucătar, ci unul dintre ași.

Valentin este elev la Colegiul “Constantin Cantacuzino” din Târgoviște și este de fel din Voinești. Faptul că a stat departe de casă, împreună cu sora sa, i-a trezit și pasiunea pentru bucătărie.

Coincidența face să poarte același nume de familie cu mentorul și antrenorul său, Chef Florin Dumitrescu. Visul lui Valentin, care s-a prezentat în fața juraților cu vită de Tibet Black Angus, este să devină, la rândul său, un Chef. Succes , Valentin!

(FOTO: Antena 1)

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!